22 Eylül 2017 Cuma

Burdur USO Anadolu Lisesi Kariyer ve Üniversite Tanıtım Gününde Fakültemizin Tanıtımı Gerçekleştirildi

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:14 tarihinde eklendi | 243 defa okundu
3 Mayıs tarihinde Burdur USO Anadolu Lisesi tarafından ikincisi düzenlenen, 23 üniversitenin yer aldığı Kariyer ve Üniversite Tanıtım Gününe Mimarlık Fakültemiz de tanıtım ve bilgilendirme standıyla katılmıştır. Ziyaretçilerin, fakültemiz bölümlerinin eğitim süreci, ortamı ve iş olanakları hakkındaki soruları, fakültemizi temsilen Arş. Gör. Bengi Nar ve Arş. Gör. Mehmet Ali Karagöz tarafından yanıtlandırılmıştır. Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı Bölümleri öğrencilerinin proje dersi ürünlerinin de sergilendiği stant, lise öğrencileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri tarafından yoğun ilgi görmüştür.