21 Kasım 2017 Salı

Davraz Turizm Çalıştayı Gerçekleşmiştir

29 Kasım 2016 Salı 14:09 tarihinde eklendi | 765 defa okundu

Isparta Valiliği öncülüğünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği TÜRSAB ve Süleyman Demirel Üniversitesi işbirliğinde 18 Kasım 2016 tarihinde Barida Otelde  ‘Davraz Turizm Çalıştayı’ gerçekleştirilmiştir. Bu çalıştayda ‘Davraz Spor Turizmi’,  ‘Isparta Agro Turizm’, ‘Isparta Kültür ve İnanç Turizmi’ ve ‘Isparta Yöresi Sürdürülebilir Doğa Tabanlı (Temelli) Turizm’ konu başlıklı 4 çalışma grubu kapsamında çalışmalar yürütülmüş ve Isparta ve bölgesi için analiz, tespit ve sorun-çözüm önerileri kapanış toplantısında sunulmuştur.

Bu çalıştaya Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Atila GÜL’ ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan POLAT katılmıştır.

‘Isparta Yöresi Sürdürülebilir Doğa Tabanlı (Temelli) Turizm’  çalışma grubu  Moderatörlüğü
Prof. Dr. Atila GÜL tarafından yürütülmüştür.

Detaylı bilgi için tıklayınız.