26 Mayıs 2019 Pazar

Hanlar ve Beyler Kültür ve Tarih Merkezi Proje Yarışması

26 Şubat 2019 Salı 11:12 tarihinde eklendi | 326 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezun öğrencilerinden Mehmet Hilmi Şahin, Kazakistan'ın Türkistan şehrinde yapılan "Hanlar ve Beyler Kültür ve Tarih Merkezi" proje yarışmasını kazanmıştır.

Kazakistan'ın Türkistan şehrinde inşa edilecek 15 kamu binası için 5 ana kategori ve 15 alt dalda düzenlenen, uluslararası katılımla "Türkistan Mimarlık Ödülleri Uluslararası Mimari Proje Yarışması"nda "Hanlar ve Beyler Kültür ve Tarih Merkezi" dalında Mimarlık Bölümümüz mezunlarından Mehmet Hilmi Şahin birincilik ödülü kazanmıştır.

Daha önce Bolu Belediyesi’nce düzenlenen Uluslararası Köroğlu Heykeli, Kaide Binası ve Anıt Parkı Mimari Proje Yarışması'nda da ekip olarak birincilik elde eden Mehmet Hilmi Şahin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

S.D.Ü. HABER