21 Kasım 2017 Salı

Mimarlık Fakülteleri Dekanları Konseyi Toplantısı (MIDEKON) Gerçekleştirildi.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:28 tarihinde eklendi | 432 defa okundu
04-05 Mayıs 2017 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen Mimarlık Okulları Bölüm Başkanları İletişim Grubu (MOBBİG) 44 toplantısının programı çerçevesinde; 05.05.2017 tarihinde Mimarlık Fakülteleri Dekanları Konseyi Toplantısı (MİDEKON) gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıya çok sayıda Mimarlık Fakültesi Dekanları ile birlikte Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Atila GÜL’de katılmışlardır.

Toplantıda, MİDEKON’un Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrılma ve görev süresinin bitmesi nedeniyle yeniden Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilgili seçim yapılmıştır. Ayrıca bir sonraki toplantıda ele alınacak gündem maddeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuş ve 2017 yılı içindeki gerçekleştirilecek 2. ci toplantıda bu konuların ele alınması kararlaştırılmıştır.