15 Ağustos 2018 Çarşamba

Mimarlik Fakültesi 2017-2018 Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

14 Mart 2018 Çarşamba 12:36 tarihinde eklendi | 530 defa okundu

“MİMARLIK FAKÜLTESİ 2017-18 GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI”  09.01. 2018 Salı günü saat 10:00 da yapılmıştır.

Akademik Kurul; Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve Değerli çalışma Arkadaşları ve Günümüzde tüm Şehit olanlar anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile açılmıştır. Kurulda öncelikle Fakültemizin Öğrencileri Temsilen Muhammed Furkan GÜLER konuşması ve Araştırma Görevlisi Fakülte Temsilcisi Arş. Gör. Feyza DEMİRKIRAN tarafından konuşması gerçekleştirilmiştir.

Akademik Kurul Toplantısı sırasıyla Mimarlık Bölümü Başkanı ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Gülin BEYHAN, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Başkanı ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erkan POLAT ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç Dr. Murat AKTEN, tarafından Bölümlerin 2017 yılı bilimsel ve akademik çalışmaları hakkında Rapor sunulmuş, Eğitim ve Öğretim ile Araştırma ve Geliştirme konu başlıkları kapsamında mevcut durum ve eksiklikler ortaya konulmuş ve 2018 yılında yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler verilmiştir.

Sunumlardan sonra Dekan Prof. Dr. Atila GÜL tarafından genel değerlendirme yapılmış mevcut eksiklikler ve öneriler dile getirilmiş bazı konularda bilgilendirme yapılmıştır.

Akademik Kurul Toplantısına katılan Üniversitemizin Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Murat DULUPÇU tarafından yapılan konuşmada ise Fakültemizin ihtiyaçları konusunda her zaman yardımcı olacaklarını, Mimarlık Fakültesini her zaman önemsediklerini ifade etmiş ve  iyi dilek ve temennilerde bulunmuştur. Kurulun son bölümünde Öğretim Elemanları tarafından görüş ve öneriler dile getirilmiş ve bazı kararlar alınarak Akademik Kurul Toplantısı sonlandırılmıştır.