26 Mayıs 2019 Pazar

Süleyman Demirel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitülerinde Tamamlanmış Tez Çalışmaları İçin “Bilim Ödülleri” Töreni Gerçekleştirildi.

01 Nisan 2019 Pazartesi 10:32 tarihinde eklendi | 244 defa okundu

Bilim Geliştirme Derneği (BİLGEDER) tarafından gerçekleştirilen, 2012-2017 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi lisansüstü eğitim enstitülerinde tamamlanmış tez çalışmaları için “Bilim Ödülleri” töreni gerçekleştirildi.

Güzel Sanatlar Ve Tasarım alanında, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi  Prof. Dr. Mehmet TOPAY danışmanlığında hazırladığı “Rekreasyonel Planlama İçin Biyoiklimsel Konfor Özelliklerinin Belirlenmesi: Isparta Kent Merkezi Örneği" isimli yüksek lisans tezi ile Esra MİRZA, üçüncülük ödüne layık görülürken, törende Prof. Dr. Mehmet TOPAY ve Yüksek Peyzaj Mimarı Esra Mirza’ya başarı belgesi takdim edildi.

S.D.Ü. HABER