Yalvaç Kılıçarslan Kampüsü Peyzaj Tasarım Projesi Sunumu

Süleyman Demirel Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından Yalvaç Kılıçarslan Kampüsü için hazırlanan Peyzaj Tasarım Projesi tamamlandı ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve yerel yönetimlerden oluşan geniş bir topluluk önünde sunum gerçekleştirildi. Toplantıya, Yalvaç Kaymakamı Aytekin YILMAZ , Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER, çeşitli meslek odalarının temsilcileri ile Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nesrin ŞALVARCI, YALVAÇ Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Kürşad TÜFEKCİ ve Yalvaç Teknik Bilimler MYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer ERDOĞAN katıldı.

Proje, Prof. Dr. Mehmet TOPAY, Doç. Dr. Candan KUŞ ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Volkan KÜÇÜK, Araş. Gör. Büşra ONAY, Doktora Öğrencileri Esra MİRZA, Melike DOĞAN, Yüksek Lisans Öğrencileri Aslı İlayda KOÇAK, Ahmet AKIYEV tarafından hazırlandı.

Yayın Tarihi: 24/12/2019