“Mekân, Zaman ve İzler” Konulu Fotoğraf Yarışması'ndan Fakültemize Ödül

“Mekân, Zaman ve İzler” Konulu Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

TMMOB Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi öncülüğünde, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Ekipder ve Seçil Bayrak firmasının katkılarıyla hazırlanan, Cumhuriyetin 100. Yılında Dünya Şehircilik kapsamında düzenlenen “Mekân, Zaman ve İzler” konulu fotoğraf yarışması ödül töreni Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi konferans salonunda gerçekleşti.

Gerçekleşen ödül törenine Eski Antalya Milletvekili Hasan SUBAŞI, AESOB Başkanı Adlıhan DERE, Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zuhal ELİNÇ, Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali TÜRK, Bölüm hocaları, Parti Temsilcileri, EKİPDER Başkanı Reşat GÜNEY, Meslek Oda Başkanları, Yörükler Derneği Başkanı, Korkuteli Derneği üyeleri ve bölüm öğrencileri katıldı.

Yarışma kapsamında dereceye giren Fakültemiz Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Buse ÇANKAYA, Hilmi SOYLU ve Sinem YILDIRIM’a ödülleri takdim edildi.

Yayın Tarihi: 06/12/2023