26 Mayıs 2019 Pazar

“XVI. Ulusal Mimarlık Ödülleri ve Sergisi” Açıldı

08 Mart 2019 Cuma 12:09 tarihinde eklendi | 238 defa okundu

TMOBB Mimarlar Odası tarafından organize edilen 2018 yılına ait “XVI. Ulusal Mimarlık Ödülleri ve Sergisi” Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünün ev sahipliğinde açıldı.

Serginin açılış törenine, Isparta Belediye Başkanı Yük. Mim. Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Borca, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila Gül ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülin Beyhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mimarlar Odasınca 1988 yılından buyana hazırlanan “Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri” kapsamında ödül almaya layık görülen 24 eser, Mimarlık Fakültesi Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 15 Mart Cuma gününe kadar gezilebilecek.

S.D.Ü. HABER