Temel Tasarım II Stüdyosu Kapsamında Kil ve Çanak Üretim Teknikleri Semineri Gerçekleştirildi

Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Gönül YALÇIN Temel Tasarım II Stüdyosu kapsamında Peyzaj Mimarlığı öğrencilerine “Kil ve Çanak Üretim Teknikleri” konulu seminer verdi.

Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2023-2024 Bahar Yarıyılı Temel Tasarım II dersi kapsamında deniz ana temasında seramik malzemeyle üretilecek doku- rölyef çalışmaları öncesinde Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice Gönül YALÇIN “Kil ve Çanak Üretim Teknikleri” konulu seminer vermiştir. Seramik üretiminin tarihçesi, kullanılan yöntem ve tekniklerin anlatıldığı seminer sonrası öğrencilerle yapacakları doku-rölyef çalışmaları kritik edilmiştir. Doç. Dr. Hatice Gönül Yalçın hocamıza değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 18/03/2024