2022-2023 Yaz Stajları Hakkında

2022-2023 Yılı Yaz Döneminde Staj yapacak öğrencilerin dikkatine!!!

STAJ BAŞVURU BELGELERİ TESLİM TARİHİ VE İŞGÜVENLİĞİ SERTİFİKASI (staj başlamadan önce alınmış) TESLİM TARİHİ

26.05.2023-09.06.2023* arasındadır.

*Bu tarihten önce başvuru tamamlanıp imzalı evrak teslim edilmelidir. Önce şantiye stajı yapılır. Şantiye stajından başarılı olanlar bir sonraki dönem büro stajı yapmaya hak kazanır. Yaz okulu ve bütünleme sınavları sırasında staj yapılamaz. Stajların akademik takvimin tatil dönemlerinde yapılması esastır.

Staj tarihleri 10.07.2023 – 15.09.2023 aralığında 30 iş günü olacak şekilde belirlenmelidir.

1. Online Başvuru sırasında tüm bilgiler eksiksiz doldurulmalıdır (sdu.net kişisel bilgi sistemi).

- Şirket vergi no veya mersis no mutlaka doğru doldurulmalıdır. (Resmi Kurumlar Hariç)

- Sorumlu kişinin adı-soyadı, mail ve telefon bilgileri mutlaka doğru doldurulmalıdır.

2. Ofis Stajı için yapılacak kurumda mutlaka mimar bulunmalıdır. Şantiye stajında İnşaat Mühendisi de kabul edilir (Resmi Kurumlar Dahil).

- Staj bitiminde ilgili mimar veya mühendisin, diploma örneği veya büro tescil belgesi staj dosyasına eklenir (Resmi Kurumlar Dahil).

3. Tüm stajyerler staj başlamadan önce "iş güvenliği sertifikası" almalıdır. Dosyaya staj başlangıç öncesi alınmış, iş güvenlik sertifikası eklenecektir.

4. En az staj süresi 30 gündür. Pazar günleri staja dahil edilmez. Cumartesi günleri çalışılıyor ise staj sonunda staj dosyasına ilgili belge eklenir.

Sisteme yüklenen başvuru bilgilerinin yer aldığı staj başvuru belgesinin sistemden çıktısı alındıktan sonra öğrenci tarafından imzalı ve ofis/firma tarafından imzalı ve kaşeli olarak aşağıdaki hocalara teslimi yapılmalıdır.

Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Betül GÖKARSLAN (Ofis Stajı Başvuru Evrağı Teslimi)

Dr. Öğr. Üyesi Kübra SÜMER HAYDARASLAN (Şantiye Stajı Başvuru Evrağı Teslimi)

Yayın Tarihi: 25/05/2023