2023 YKS Sonucunda Bölümümüzü Tercih Edecek Adayların Dikkatine!

Bölümümüz öğrencilerinin,

- Yabancı dil hazırlık sınıfı uygulaması ile yabancı dil eğitimi yoktur.

- 2. sınıf ve 3. sınıfın bitiminde birer staj uygulaması vardır. 2. sınıf sonunda inşaatlarda saha uygulamalarını deneyimleyecekleri ŞANTİYE, 3. sınıf sonucunda ise büro ortamında mimarlık uygulamalarını görebilecekleri OFİS stajları yaptırılmaktadır.

- Ders uygulamalarında sarf malzeme araç ve gereçleri olarak öncelikle el çizimleri ve maket uygulamalarına yönelik kırtasiye malzemeleri (eskiz kağıdı, aydınger kağıdı, pistole, darie şablonu, rapido, proje çantası, maket malzemeleri vb) kullanılırken, modern mimarlık teknolojisine uygun olarak dijital çizimlerin ve 3 boyutlu modellerin hazırlanmasına yönelik bilgisayarlar kullanılmaktadır.

- Özel olarak mesleğin gerektirdiği kıyafet ve donanım malzemeleri yoktur. 

- Bölümümüz, Süleyman Demirel Üniversitesi, Batı Yerleşkesi içerisinde Mimarlık Fakültesi bünyesinde yer almaktadır.

- Öğrencilerimiz eğitim öğretim dönemi boyunca, eğitimlerini aksatmadan üniversite bünyesinde görevlendirilerek kısmi zamanlı çalışma imkanlarına sahip olabilmektedir. 

- Üniversitemiz bünyesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin faydalanabileceği burs imkanları, Kredi Yurtlar Kurumu bünyesinde yurt imkanı ve Yemekhane biriminde 3 öğün yemek servisi sağlanmaktadır.

Yayın Tarihi: 10/07/2023
Okunma Sayısı: 287