2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Staj Esasları

Bölümümüz öğrencilerinin 2022-2023 Bahar Döneminde yapacakları staj başvuru tarihleri, staj sırasında ve stajlarını tamamlamaları sonrasında uyacakları ve dikkat etmeleri beklenen esaslar, yönergeler ve gerekli tüm belgeler SDÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama’nın "Döküman Arşivi" kısmında yer almaktadır.

Lütfen staj başvurunuzdan önce belirtilen Fakülte sayfasındaki Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’ne ait ilgili belgeleri ve duyuruları okuyunuz.

Staj başvurularının yukarıda belirtilen internet sayfasında yer alan Üniversitemiz Staj Yönergesi ile Bölümümüzün Takip Edilecek Staj Uygulama Yönergesi ve Uygulama İlkeleri gereğince ve bahsi geçen ilke ve yönergeye uygun olarak yapılması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 28/03/2023