12. Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ile Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) arasında koordinasyon, işbirliği ve üniversitelerimizde faaliyet gösteren PMOGenç Öğrenci üye komisyonu arasındaki iletişimi güçlendirmek üzere planlanan ve bu yıl onikincisi düzenlenen Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödülleri sahiplerini bulmuştur.

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi Ödüllerine başvuran projelerin değerlendirmesini yapan Seçici Kurulumuz 14 Ağustos 2024 tarihinde bir araya gelmiştir. Seçici Kurulumuz, gönderilen 24 projenin değerlendirmesini tamamlayarak, 5 projeye Eşdeğer, 1 projeye de Teşvik Ödülü verilmesine karar vermiştir. Değerlendirmeye ilişkin Seçici Kurul Raporuna ve ödül alan projelere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.peyzajmimoda.org.tr/icerik/12-peyzaj-mimarligi-oegrencileri-bitirme-projesi-oeduelleri-sahiplerini-buldu-202408161752

12. Peyzaj Mimarlığı Öğrencileri Bitirme Projesi kapsamında eşdeğer ödüle layık görülen Hüseyin Akkül’ ü ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kentsel Tasarım Projesi Dersi yürütücüleri Prof.Dr. Atila GÜL, Prof. Dr. Murat AKTEN, Arş. Gör. Mert AKOĞLU ve Peyzaj Yüksek Mimarı Aslı İlayda KOÇAK hocalarımızı ve öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

Yayın Tarihi: 20/08/2024
Okunma Sayısı: 220