Araştırma Tabanlı Ulusal Proje Yazma Eğitimi

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen TR61/19/TD/0071 Referans Numaralı Teknik Destek Projesi kapsamında Araştırma Görevlileri’nin Proje Yazma, Planlama ve Yürütme becerilerinin geliştirilmesi için TÜBİTAK akreditasyonuna sahip bir firma tarafından 09.11.2020-12.11.2020 tarihlerinde, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen eğitim programına; Mimarlık fakültesini temsilen, Peyzaj Mimarlığı bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Mert ÇAKIR, Araştırma Görevlisi Mert AKOĞLU, Şehir ve Bölge Planlama bölümünden Araştırma Görevlisi Halime GÖZLÜKAYA katılmıştır.

Eğitim; “ Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Görevlileri İçin Araştırma Tabanlı Kamu Fon Kaynaklı ulusal Proje Yazma Planlama ve Yürütme Becerilerinin Geliştirilmesi” konusu çerçevesinde Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Hüseyin ÜVET eğitmenliğinde tamamlanmış ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Isparta koordinatörü Ömer Ferda AKYOL ile SDÜ Teknoloji Transfer Ofisi Direktörü Üyesi Prof. Dr. Serdal TERZİ’nin katılımı ve destekleri ile “katılım belgesi” verilmiştir.

Yayın Tarihi: 24/11/2020