Fakültemiz Öğretim Elemanı'na "Doktora Tez Ödülü"

Fakültemiz Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Kübra SÜMER HAYDARASLAN Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen Doktora Tez Ödülleri kapsamında ödül almıştır.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde hazırlanan doktora tezlerinin akademik açıdan değerlendirilmesini sağlamak, doktora öğrencilerine kalite bilincini kazandırmak, bilimsel araştırma sürecinde verimliliği artırmak ve araştırmaların kalitesini ulusal ve uluslararası saygın üniversitelerin seviyesinde tutmak maksadıyla, tamamlanmış ve tescil edilmiş olan doktora tezlerinden başarılı olanlara ödül verilmesi için “Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Tez Ödülü Usul ve Esasları” çerçevesinde Ödül Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde, Kübra SÜMER HAYDARASLAN tarafından tamamlanmış olan “Binaların Tasarım Stratejilerinin Simülasyon Optimizasyonuna Dayalı Olarak Değerlendirilmesi: Çok Katlı Konut Yapıları TOKİ Örneği” başlıklı doktora tezi ödüle layık görülmüş ve 20 Mayıs 2022 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 2022 Ödül Töreninde kendisine ödül plaketi verilmiştir.

Yayın Tarihi: 26/05/2022