Fakültemizin Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Neşe AYDIN, ODTÜ Lisansüstü Tez Ödülleri Kapsamında Ödül Aldı

Fakültemiz Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Neşe AYDIN Ortadoğu Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen 2022-2023 Akademik Yılı Lisansüstü Tez Ödülleri kapsamında ödül almıştır.

ODTÜ Lisansüstü Tez ve Yayın Ödülleri, ODTÜ lisansüstü öğrencilerinin tez çalışmaları kapsamında bilim kültürü, kuram ve uygulama alanlarına katkı sağlayacak nitelikli çalışmalar yürütülmesini teşvik ederek ülkemizdeki kaliteli araştırma gücünün ODTÜ öncülüğünde artırılmasını hedeflemektedir.

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Neşe AYDIN’ın ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Doktora Programı’nda Doç. Dr. Yücel Can SEVERCAN danışmanlığında tamamladığı “Investigating the relationship between urban environment, air quality and childhood asthma: The case of Ankara / Kentsel çevre, hava kalitesi ve çocukluk dönemi astımı arasındaki ilişkinin incelenmesi: Ankara örneği” başlıklı doktora tezi ile 2023-2024 ODTÜ Lisansüstü Tez Ödülü’ne layık görülmüştür. Kendisini tebrik eder, akademik başarılarının devamlılığını temenni ederiz.

Yayın Tarihi: 14/10/2024