Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Seminer Daveti

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından yürütülen ve TÜBİTAK 3501 Kariyer Projesi kapsamında desteklenen “Göller Yöresindeki Ballıbabagiller (Lamiaceae) Familyasına Ait Bazı Bitki Türlerinin Kültüre Alınması ve Peyzaj Mimarlığında Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi” başlıklı araştırma projesi kapsamında iki ayrı seminer düzenlenecektir.

Proje sonuçlarının gerek üreticilerle paylaşılması gerekse bu bitkilerin kullanımlarının yaygınlaştırılması amacı ile 17 Kasım 2017 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan seminere katılımlarınızı bekleriz.

C:\Users\Candan ŞAHİN\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\MGA6623L\poster son (2).jpg
Yayın Tarihi: 14/11/2017