“Mimarlık Yıllığı 2018” İçin Projeler Belirlendi

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin geliştirdiği ve organize ettiği  “Mimarlık Yıllığı 2018” için seçilen projeler belirlendi. Toplam 178 uygulanmış proje arasından 67 tanesi yıllığa girmek ve sergilenmek üzere seçildi. MEF Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2018 Tasarla Yap! Stüdyosu kapsamında yapılan çalışmalarından “Harman” isimli projede Mimarlık Yıllığı 2018’e seçilen projelerden biri oldu.

Antalya İli Akseki İlçesi Güzelsu Köyünde yapılan kamusal mekan çalışması, Dr. Öğr. Üyesi Ozan AVCI ve Dr. Öğr. Üyesi Kürşad ÖZDEMİR koordinatörlüğünde 13  mimarlık öğrencisi ile yürütüldü. Projenin uygulama desteği ekibinde ise Fakültemiz Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde Araştırma Görevlisi Mert AKOĞLU ve Mimarlık Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Bora ERCİVAN yer alıyor. Bu başarısından dolayı başta MEF Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesini, Arş. Gör. Mert AKOĞLU’nu ve öğrencimiz Bora ERCİVAN’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Projenin detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 24/04/2019
Okunma Sayısı: 2062