Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Çalışmaları

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Toplantısına Ait Rapor ve Görüntüler

01.10.2020 Tarihinde saat 13:30 da Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak oryantasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıda açılış konuşmasını Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet TOPAY yapmış, Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nü ve işleyişini tanıtmıştır. Daha sonra Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Candan KUŞ ŞAHİN konuşmasını yaparak yeni gelen öğrencilerimize başarı dileklerini sunmuştur. Daha sonra sırayla toplantıya katılan tüm öğretim elemanları konuşmalarını yaparak gerek derslerle gerekse eğitim-öğretim hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Toplantının sonraki aşamasında öğrencilere teker teker söz hakkı verilerek kendilerini tanıtmaları istenmiş ve daha sonra Peyzaj Mimarlığı bölümü ile ilgili duygu ve düşünceleri alınmıştır. Yaklaşık 45 dakika süren toplantı öğrencilerin soru ve istek bölümüyle sona ermiştir.

Yayın Tarihi: 14/10/2020