21 Kasım 2017 Salı

16. Ulusal Bölge Bilimi ve Bölge Planlama Kongresi Başarı ile Tamamlanmıştır

06 Aralık 2016 Salı 17:25 tarihinde eklendi | 780 defa okundu

Türkiye‘de bölge bilimi alanında güncel gelişmelere odaklanan Ulusal Bölge Bilimi ve Bölge Planlama Kongresi; bu yıl 01-02 Aralık 2016 tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü; Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü; Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü tarafından düzenlenmiştir.

Kongrenin amacı, bölge bilimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirerek, deneyimlerini akademik ortamda tartışmaları ve bu yolla Bölge Bilimi alanındaki bilgi birikimine katkıda bulunmasıdır.

Bu kongreye 01-02 Aralık 2016 tarihlerinde Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Atila GÜL, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erkan POLAT oturum başkanlığı ve sundukları bildirileriyle kongreye katkıda bulunmuşlardır. Ayrıca bu Şehir Bölge Planlama Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri de katılmışlardır.

Detaylı Bilgi için tıklayınız.