25 Ağustos 2019 Pazar

Peyzaj Mimarlığı Bölümü Tarafından Lisansüstü Seminer Etkinliği Gerçekleştirildi

31 Temmuz 2019 Çarşamba 15:27 tarihinde eklendi | 80 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı tarafından bahar yarıyılı seminer sunumları kapsamında, 11.06.2019 tarihinde üç doktora ve altı yüksek lisans öğrencisi tarafından seminer verildi. Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyelerinin ve lisansüstü öğrencilerinin katıldığı etkinlik, Orman Fakültesi Şehit Ömer Faruk Aydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminer sonunda seminer sunumu yapan lisansüstü öğrencilere Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyeleri tarafından katılım belgeleri takdim edildi.