19 Temmuz 2019 Cuma

Peyzaj Mimarlığında Sektörel Boyut Buluşmaları-2 Etkinliği Gerçekleştirildi

18 Nisan 2019 Perşembe 13:03 tarihinde eklendi | 252 defa okundu

Peyzaj Mimarlığında Sektörel Boyut Buluşmaları Konferans Dizisi etkinliğinin 2.si, 17 Nisan 2019 tarihinde ISUBÜ Orman Fakültesi, Şehit Ömer Faruk Amfisinde, Isparta Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail ER'in katılımıyla gerçekleştirildi.

İsmail ER “Herkes İçin Tasarım” başlıklı konuşmasında görme engellilerin dış mekânda yaşadıkları zorluklara değindi. Toplumu oluşturan her bireyin eksiksiz olarak sosyal çevreye, eğitim ve çalışma hayatına katılabilmesinin, öncelikli olarak tasarımcıların ve toplumun farkındalıklarının gelişmesi ile mümkün olabileceğini aktardı.

Tasarımların herkes için eşit koşulların sağlanması temelinde oluşturulmasının gerekliliğini vurgulayan ER, öğrencilerin sorunlarını yanıtlayarak konuşmasına son verdi. Sayın İsmail Er’e değerli katkılarından dolayı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Candan Kuş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.