22 Eylül 2017 Cuma

TÜBİTAK 2237 Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında Doğa Bilimleri Eğitimi Gerçekleşmiştir

13 Nisan 2016 Çarşamba 22:15 tarihinde eklendi | 1148 defa okundu

TÜBİTAK 2237-Proje Eğitimi Etkinlikleri Destekleme Programı kapsamında, 2015/3 Dönemi onaylanan “Doğa Bilimleri Proje Hazırlama Eğitimi III” adlı proje Prof. Dr. Atila GÜL Proje Koordinatörlüğünde 01/Nisan/2016 – 03/Nisan/2016 tarihleri arasında SDÜ Mavigöl Araştırma ve Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe, 1 Koordinatör, 5 Eğitmen, 1 Danışman, 2 Yardımcı Personel ve 19 Katılımcı katılmıştır.

Etkinliğe farklı Üniversite ve Disiplinlerden (Süleyman Demirel Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Acıbadem Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Düzce Üniversitesi) katılım sağlanmıştır.

Etkinlik 3 gün sürmüş olup 1. Gününde (01/Nisan/2016) saat 09:00’da Proje Koordinatörü Prof. Dr. Atila GÜL tarafından açılışı yapılarak eğitime başlanılmıştır. Program dahilinde öğleden önce eğitmenler tarafından teorik sunumlar yapılmış ve öğleden sonra katılımcıların öngördüğü proje konuları grup çalışması ile eğitmen grubu tarafından kritikler ve yönlendirmeler gerçekleştirilmiştir. Proje Hazırlama Etkinliğinin 3 gününde Proje Eğitmenlerine, Danışmana ve Katılımcılara katılım sertifikaları verilmiştir.