Konferans: Senden Ne olur? Kariyer Planlamada El Alem ve Bilinçaltı Unsurları

Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından 10 Aralık 2019 Salı Günü saat 10:00 da ISUBÜ Orman Fakültesi konferans salonunda, Dr. Öğretim Üyesi Ertan BECEREN’ in konuşmacı olduğu “SENDEN NE OLUR? EL ALEM VE BİLİNÇALTI UNSURLARI adlı konferans gerçekleşti.

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ KONFERANS ETKİNLİĞİ

Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından 10 Aralık 2019 Salı Günü saat 10:00 da ISUBÜ Orman Fakültesi konferans salonunda, Dr. Öğretim Üyesi Ertan BECEREN’ in konuşmacı olduğu “SENDEN NE OLUR? EL ALEM VE BİLİNÇALTI UNSURLARI adlı konferans gerçekleştirilmiştir.

Mimarlık Fakültesi Öğretim elemanları ve öğrencilerinin katıldığı konferansta, tercihlerle dolu insan hayatında rasyonel karar almada en önemli unsurun geçmişin şifalandırılması hususu olduğuna değinen Beceren, “GEÇMİŞ ŞİFALANDIRMADAN GELECEK İNŞA EDİLEMEZ!” alt başlığındaki; Senden Ne olur? Sorusuna verilecek cevap ile orantılı kişisel VİZYON ve MİSYON ANALİZİ çerçevesinde bilinçaltı ve el alem çatışmasına bağlı mutlu olunmayan meslekler ve ilişkileri resim ederek; rasyonel bilinç, septik ama paranoya endeksli olmayan akıl, zeka ve dikkat üçgenindeki tercihlerin yarattığı katma değerlere değinmiştir.

Yoğun bir katılımın sağlandığı konferansta Dr. Öğretim Üyesi Ertan Beceren’ e teşekkür belgesini Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali TÜRK takdim etmiştir.

Yayın Tarihi: 09/12/2019